xenos en woonwinkelier

Interieur: Xenos woonartikelen en Woonwinkelier vintage vloerkleed

Afgelopen week kocht ik wat nieuwe spullen bij Xenos en bestelde ik een vintage vloerkleed bij Woonwinkelier. Bezig zijn met mijn interieur, ik vind het heerlijk!

Xenos is zo’n fijne winkel dat ik er altijd even langs moet om te kijken of er nog leuke nieuwe spullen zijn. Woonwinkelier kende ik nog niet, maar ik ben positief verrast!


Mijn studio is klein, 28 m2.

Dat is soms wat lastig qua spullen, ik heb niet veel ruimte. Toch koop ik geregeld nieuwe dingen omdat mijn kamertje nog steeds niet ‘af’ is. Ik heb het geluk dat mijn moeder en haar man deze studio in Amsterdam voor mij gekocht hebben en dat ik bij hen kan huren. Wonen in Amsterdam is belachelijk duur, maar tóch heb ik mijn eigen plekje en ik ben daar zo dankbaar voor!

Hier zie je een kleine impressie van mijn kamer: 

xenos en woonwinkelier

 

Verschillende stijlen vind ik mooi, maar op dit moment houd ik van de wat donkerdere kleuren. Echt herfst dus. Het dressoir komt van een kringloopwinkel, de rest is van Ikea, Action en Xenos. De stoel heb ik zelf ‘gemaakt’. Of beter gezegd: opgepimpt. De poten heb ik koperkleurig gespoten met verf en het zitvlak en rugleuning is bedekt met marmer plakfolie. De kleuren die overheersen zijn bruin, zwart, wit,  grijs, marmer, koper, goud en (zacht) roze.


Xenos

Vorige week liep ik de Xenos binnen en daar loop ik vrijwel nooit uit zónder spullen. Ik vond dat het tijd was voor weer wat nieuwe spulletjes, en aangezien ik mezelf wilde trakteren omdat mijn blog zo goed loopt, vond ik dit dé ideale zelf-traktatie.

Kussentje

xenos en wwoonwinkelier

Sieradendoosje en marmer placemats

xenos en woonwinkelier

Flexibel dienblad (niet mijn bank)

xenos en woonwinkelier


Woonwinkelier

Al een tijdje wil ik een mooi, vintage kleed. Ik vind dat echt prachtig staan, zeker bij de rest van mijn spullen. Na wat zoeken op internet kwam ik deze tegen bij Woonwinkelier.

xenos en woonwinkelier

Zodra deze binnen is, maak ik er een eigen foto van! Woonwinkelier heeft heel veel mooie kleden, niet alleen deze. Echt een aanrader om eens op de site te kijken. Naast kleden zag ik nog veel meer fantastische spullen. Maar, omdat mijn budget niet oneindig is, heb ik het hier voorlopig even bij gelaten ;).


 

Meer foto’s van mijn interieur komen later!

Wat vind je van de spullen die ik gekocht heb?

XXX.

40 thoughts on “Interieur: Xenos woonartikelen en Woonwinkelier vintage vloerkleed

  1. Wat heb je een mooie stijl! De donkere kleuren i.c.m. de lichte vloer matchen goed. De webshop woonwinkelier kende ik ook nog niet. Ik ga er toch een kijkje nemen! Bedankt voor je leuke blogpost!

    1. Jij snapt het! Te veel spullen wordt te druk, maar te weinig spullen maakt kil. Heb nu een redelijk evenwicht gevonden, binnenkort nieuwe update!

  2. Wat een mooie kleuren in jouw kamer. Ik hou ervan 🙂 Je nieuwe spulletjes passen er prachtig in. En dat kleed, ik snap helemaal dat je er superblij mee bent! Ik denk dat ik de Woonwinkelier ook maar eens een bezoekje breng.

  3. Wat een mooi kleed! Hartstikke mooi. Benieuwd hoe het in je eigen woning staat. En die marmeren placemats! Wat een goed idee voor flatlay-foto’s. Dat je jouw stoel had gepimpt had je inderdaad verteld toen ik vertelde dat ik ‘m zo tof vond. Goed hoor. En gaaf dat je kan huren van je moeder en haar man. Anders is het inderdaad onbetaalbaar in Amsterdam (vlak voordat wij Mila kregen waren we serieus aan het zoeken)

  4. Wat een leuke items! Hoewel het niet zo groot is heb je er wel wat gezelligs van gemaakt en oogt het mooi als één geheel vind ik. Ik zocht direct waar je die marmeren stoel vandaan hebt, ‘helaas voor mij’ heb je hem zelf opgeknapt en komt hij dus niet kant en klaar uit de winkel :p
    Die marmeren placemats had ik niet kunnen weerstaan en sowieso ook gekocht! Ben benieuwd hoe het kleed zal staan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *