strand

Weekendje Texel op Landal greenpark Sluftervallei

Afgelopen weekend was ik een weekendje naar Texel. Even uitwaaien in de natuur, lekker eten en quality time met familie.

Landal Sluftervallei en het strand

Met familie verbleef ik drie dagen op het Landal greenpark Sluftervallei in De Cocksdorp op Texel. We zaten in een super leuke villa voor 6 personen met twee badkamers, een open haard, Auping tweepersoonsbedden, een zonnebank Ên sauna.

Landal Sluftervallei ligt tussen de duinen. Sommige huisje staan bovenop een duin, anderen weer lager. Tussen de duinen betekent dus ook super dichtbij het strand. Op zondagochtend maakte ik, in het zonnetje, een wandeling naar en over het strand van Texel. Wat ik tof vind, is dat Texel er heel veel aan doet om de stranden schoon te houden. En wat is het strand breed op sommige plekken, fantastisch!

Shoppen

Keihard shoppen heb ik niet gedaan, maar in Den Burg zag ik wel een paar leuke winkels. Als je even wilt gaan zitten om wat te drinken is er genoeg te vinden! De binnenplaats van Den Burg ziet er erg gezellig uit.

Een kleine sfeerimpressie vind je hier onder op de foto’s 🙂

texel

 

Texel
Villa! Schoon, ruim, netjes, heel goed te doen

 

sauna
Sauna! Het is zo lekker om gebruik te kunnen maken van een sauna wanneer je daar zin in hebt.

 

vuurtoren
Bij de vuurtoren. Het was nog een hele klim, maar ik ben helemaal bovenin geweest 🙂

 

ijs
Ijs! Wil je me blij maken? Dan scoort dit toch wel heel erg punten hoor.

 

strand
Strand <3

Jij hebt vast ook nog leuke Texel tips! Laat ze achter in de comments, vind ik leuk 🙂

XXX.

3 thoughts on “Weekendje Texel op Landal greenpark Sluftervallei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *