Skincare: SKEYNDOR POWDER OXYGEN + POWER HYALURONIC

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik altijd in de weer ben met skincare. Ik heb een redelijk lastig huidje dat snel vet is, maar ook snel vochtarm, ik heb (nog te vaak) onzuiverheden en loop wel eens te mopperen dat ik ‘gewoon’ een gave huid wil. 

Vervuiling is tegenwoordig zo ernstig, dat het je huid ontzettend beïnvloedt. Kleine deeltjes nestelen zich in onze huid en tasten onze cellen aan. Met de Power Oxygen van SKEYNDOR kun je je huid hier tegen beschermen. De lijn bestaat uit een serum en twee crèmes voor de droge en wat vettere huid, die je huid hydrateren en samen werkt met zuurstof om te kalmeren en te verfrissen. Ik mocht de City Pollution Block Gel-cream +02 voor de gecombineerde tot vette huid testen, plus de Power Hyaluronic.


SKEYNDOR POWER OXYGEN city pollution block gel-cream 02

 

Het contact met luchtverontreiniging en zuurstofgebrek zijn de grootste problemen waar je huid elke dag mee te maken heeft. Door de huid bloot te stellen aan verontreinigde lucht is je huid minder goed in staat tot ontgifting en herstel. De aanvoer van zuurstof is heel belangrijk voor de cellen zodat de juiste hoeveelheid energie geproduceerd kan worden die nodig is voor het evenwicht en de vitaliteit van de huid.
Skeyndor ontwikkelde twee producten die je huid perfect beschermen en in balans brengen (creme 01 en 02).
Door het vormen van een beschermende, niet afsluitende film op de huid, krijgen verontreinigingen geen kans om in de huid door te dringen. Hierdoor wordt de schade aan de huid beperkt. De bestanddelen in de POWER OXYGEN producten zorgen er tevens voor dat zuurstof beter getransporteerd en gebonden wordt. Hierdoor is de huid stralend, vitaal en
egaal.

 

CITY POLLUTION BLOCK GEL-CREAM + O2
Dit product is voor de gecombineerde tot vette huid.
Producten met een hoge dosering perfluorodecalin, een zuurstof bindend molecuul. De formule combineert actieve werkstoffen met oxygenerende, prebiotische en beschermende eigenschappen tegen luchtvervuiling voor een diep  revitaliserend effect. De gunstige bacteriën op de huid worden ondersteund en de directe aanvoer 
van zuurstof gestimuleerd. 
Aanbrengen in de ochtend en/of avond op de huid.
Met zachte bewegingen masseren in de huid totdat het product volledig is ingetrokken.
Adviesverkoopprijs: € 69,00

 

SKEYNDOR POWER HYALURONIC

Deze Skeyndor Power Hyaluronic Moisturizing Booster hydrateert de huid intens. Je huid wordt geëgaliseerd en lijntjes en rimpels worden verzacht. De booster heeft een zachte textuur en is geschikt voor alle huidtypen.

  • Hydrateert de huid intens
  • Versterkt de werking van Skeyndor Power Hyaluronic Intensive Moisturizing Cream
  • Egaliseert de huid en verzacht lijntjes en rimpels
  • Geschikt voor alle huidtypen

Verkoopprijs: €48,00

 


 

Wat vind ik ervan?

Beide producten vind ik echt heerlijk! De Hyalyronic gebruik elke dag voor mijn dagverzorging en elke avond voor mijn avondverzorging. Het hydrateert mijn huid fijn zonder dat het vettig wordt. Het is een heel licht serumachtig spul dat zeer prettig intrekt in mijn huid.

De city pollution block gel-cream 02 vindt mijn huid erg lekker. Het product ruikt super, trekt snel in, maakt mijn gezicht mooi mat en het lijkt mijn huid echt die boost te geven. Heb je een vermoeide, grauwe huid met onzuiverheden? Dan raad ik je dit product zéker aan!

 

Liefs,

Hanneke

2 thoughts on “Skincare: SKEYNDOR POWDER OXYGEN + POWER HYALURONIC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *