shoplog

SHOPLOG: dit kocht ik bij Primark, Flying Tiger en Action

Shoplog! Ik vind het altijd heerlijk om bij andere mensen te zien wat ze hebben gekocht, dus kan ik niet achter blijven. Dit keer wat kleine prullaria van Primark, Flying Tiger en Action.

Afgelopen week moest ik in Almere centrum zijn om de batterij van mijn telefoon te laten vervangen. En ja, als je dan toch in de stad bent, dan moet je ook even wat winkels in om wat leuke dingen te kopen. Althans, ik doe dat. Dingen die je eigenlijk niet nodig hebt maar wel héél erg nodig hebt. Nieuwsgierig naar deze mini shoplog? Komt ie!


Mini Shoplog

Wie het kleine niet eert…. is inderdaad het grote niet weerd. Vandaar dat ik er voor gekozen heb om deze spulletjes in een mini shoplog te verwerken. Ik bedoel, groot is ook maar groot, toch? Dan wordt het ook al gauw overzichtelijk. De laatste tijd ben ik steeds meer bezig om mijn huisje zo mooi mogelijk te maken, en daar horen ook deze spullen bij. Heerlijk om een eigen plekje te hebben en deze in te richten zoals ik dat wil.

shoplog

Primark 

Sloffen, ik had ze niet meer. Of nou ja, ik had die van vorig jaar nog wel, maar die dingen zijn aan alle kanten kapot. Ik liep eigenlijk alleen maar even de Primark in omdat ik wilde zien of ze nog een bepaalde lippenstift hadden, maar dat was dus niet het geval. Op de weg terug naar buiten zag ik deze hangen en ik vind ze zo leuk. Lekker zacht, lekker fluffy, lekker warm.

shoplog

Helemaal trots dat ik maar één item had gepakt, liep ik naar de kassa. Ik stond even in de rij en mijn oog viel op dit mega leuke marmer met koper notitieboekje. Ik heb een zwak voor alles met marmer. En koper. En rose goud. Deze griste ik dus op het laatste moment even mee. Met twee items verliet ik de Primark weer, best netjes toch?!

 

shoplog

 

Flying Tiger

In eerste instantie liep ik hier gewoon langs, maar op de een of andere manier trekt die winkel me altijd naar binnen. Zo ook deze keer. Deze parfum verstuiver en het spiegeltje vond ik leuk, dus die nam ik mee. Een paar weken geleden heb ik een review geschreven over een tassenparfum. Ik ben van plan om de inhoud van dat luchtje in deze mooie verstuiver te doen :).

shoplog

 

Action

Bij Action kocht ik nog deze  twee mini roosjes. Leuk in een klein vaasje en als decoratie voor een foto.

shoplog


 

Dat was ‘m alweer!

Wat vinden jullie ervan?

XXX.

 

35 thoughts on “SHOPLOG: dit kocht ik bij Primark, Flying Tiger en Action

  1. Ik vind de flying tiger een heerlijke winkel om even rond te struinen. Altijd leuke spulletjes te vinden. De sloffen van de Primark vind ik geweldig. Je zal geen koude voeten krijgen.

  2. Leuke sloffen! Altijd leuk om te zien wat een ander heeft gekocht! Toevallig laatst ook sloffen gekocht bij Action, maar niet zo leuke als de jouwe!

  3. Dat spiegeltje is heel cute. Ook handig als je weinig ruimte hebt op bijvoorbeeld je bureau en toch even lekker wil make-uppen. Helaas zit er geen Flying Tiger hier in de buurt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *