pink gellac

Pink Gellac review: is de gellak écht zo goed?

Pink Gellac, jij bent mijn nieuwe favoriet op nagelgebied! Ik informeer jullie graag over deze fijne gellak met foto’s, how-to-do, swatches én een uitgebreide review. Ben je benieuwd? Klik en lees snel veder!

Pink Gellac geeft jou de mogelijkheid om thuis zelf je nagels te voorzien van een perfecte gellak manicure. Geen dure manicures meer in nagelsalons, voortaan doe je het gewoon zelf. Met de startset die Pink Gellac aanbiedt heb je in 1 keer alles wat je nodig hebt in huis.

pink gellac


Pink Gellac

Pink Gellac is het nummer 1 gelpolish merk van Europa en er zijn meer dan 80 verschillende kleuren en finishes verkrijgbaar. Je kunt zelfs er nail arts mee maken, als je dat leuk vindt. Zelf ben ik groot fan van gelnagellak omdat je snel en gemakkelijk je nagels mooi kunt maken. Gellak blijft langer zitten dan gewone nagellak, chipt véél minder tot niet en het is meteen droog.

pink gellac

 

Wat zit er in de doos?

De Pink Gellac LED starterset bestaat uit de volgende producten:

– handleiding

– houten bokkenpootje

– nail wipes

– dubbelzijdige vijl

– 10 remover pockets

– Base2 (basecoat) 15ml

– kleurlak Color 156 Tropical 15ml

– Ultra Shine (topcoat) 15ml

– LED lamp

 

In de handleiding wordt duidelijk stap voor stap uitgelegd hoe je je nagels voorbereidt en hoe je de lakjes kunt aanbrengen op je nagels. Door de plaatjes en zeer duidelijke omschrijving kan het niet mis gaan 🙂

Deze starterset koop je HIER 

 

Hoe gebruik je Pink Gellac?

  1. Breng een dun laagje Base2 aan, houd 1 millimeter afstand van je nagelriemen en hou voor 15 seconden onder de LED lamp.
  2. Breng een dun laagje van de kleurlak aan, hou weer 1 millimeter afstand van je nagelriemen. Hou de nagels voor 60 seconden onder de lamp. Herhaal deze stap tot de kleur volledig dekkend is.
  3. Breng een dun laagje Ultra Shine aan en houd ook hierbij weer 1 millimeter afstand van je nagelriemen. Hou deze laatste stap 60 seconden onder de lamp. Klaar!

 

pink gellac

pink gellac

 

Wat vind ik ervan?

I LOVE IT! Ik ben echt blij verrast. De lakjes lakken perfect, de kleurtjes zijn leuk, de hechting is goed, de shine is mega: helemaal fijn! Ik was al bekend met gellak en ook met het zelf aanbrengen ervan, dus ik wist al wat ik moest doen. In totaal ben ik denk ik een half uurtje bezig geweest. Het is ZO lekker om lak op je nagels te hebben die NIET meer hoeft te drogen! En, alles is ook nog eens ontzettend makkelijk in het gebruik.

Mocht je twijfelen om deze set aan te schaffen, dan zeg ik je nu: stop met twijfelen. Doen! Het is je geld dubbel en dwars waard. Willen jullie het resultaat zien? Komt ie!

pink gellac
Het kleurtje wat ik op heb heet Neutral Lila

 

De starterset is verkrijgbaar met verschillende kleurtjes. Wil je meer kleurtjes, dan kun je deze voor €15,00 (tijdelijk voor € 10,00) los kopen. Elke 4dekleur krijg je gratis!  Benieuwd naar de kleuren? Kijk dan even op de pagina van Pink Gellac

 

Liefs,

 

Han.

 

17 thoughts on “Pink Gellac review: is de gellak écht zo goed?

  1. Ik twijfel al maanden over deze set, want het lijkt me superfijn! De prijs houd me tot dusver een beetje tegen, al weet ik dat ik echt wel waar voor mn geld krijg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *