Pimp your room met de posters en lijsten van Desenio

De webshop Desenio heeft de leukste en mooiste posters en lijsten voor jouw interieur. Van Desenio kreeg ik een voucher ter waarde van €200 om vrij te besteden. Ontzettend leuk! Ik heb twee posters besteld voor in de woonkamer en twee voor in de slaapkamer.


 

Samenwonen

Sinds kort ‘woon’ ik bij mijn vriend. Woon staat tussen aanhalingstekens omdat het niet officieel is. Maar, ik ben hier eigenlijk altijd en dus vond ik het tijd om het huis wat op te leuken. Met de posters en lijsten van Desenio gaat dat heel goed! Ik heb mijn favorieten geselecteerd en besteld en na drie dagen had ik ze in huis.

Woonkamer

De eerste poster die ik heb besteld is de Hummingbird (50x70cm)

 

 

Deze zit in een koperen lijst en ik vind ‘m prachtig voor in de woonkamer. Ik vind ‘m echt ontzettend leuk door zijn minimalisme en door de betekenis van de hummingbird. Voor veel culturen is de kolibrie een symbool van geluk en een goed voorteken. Deze vogel symboliseert de wens om weg te blijven van negativiteit en altijd in beweging te blijven om je doelen te bereiken.

 

Ook heb ik de volgende poster voor in de woonkamer gekocht, de Scanned Flower (50×70).

 

 

Ik vond deze zo mooi bij de Hummingbird passen! De kleuren passen mooi en een vogel haalt zijn voedsel graag uit een bloem, daarom vond ik deze wel heel toepasselijk.

 

Slaapkamer

De slaapkamer mocht ook wel wat nieuws gebruiken. We hadden nog helemaal geen posters hangen hier, dus heb ik er twee gekocht voor boven ons bed. Wat staan ze goed! De posters staan voor mij voor dag en nacht. Links is dag, rechts is nacht.

De linker is de Dusty Pearl (50×70)

 

Voor mij straalt deze poster rust uit en ontwaken, een nieuwe dag die begint.

Rechts hangt de Tropical Night No1 (50×70)

 

Als contrast vond ik deze juist erg mooi. Hét verschil tussen dag en nacht. In de slaapkamer wil ik het liefst zachte kleuren dat is met deze posters zeker gelukt.

 

 

Voor ieder wat wils

Ik ben voor redelijk rustige kleuren gegaan, maar er is echt ontzéttend veel te krijgen bij Desenio! Houd je van dieren? Neem dan eens een kijkje bij de dierenposters van Denesio.

Ben je meer een art-fan? Dan zijn deze posters echt te gek!

 


Ik heb nog een leuk kadootje voor jullie! Met de code “HANNEKE” krijg je 25% korting op posters, van 3 t/m 5 juli. Let wel op: de code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

 

 

Ik had echt moeite met kiezen en zou er zo nog 10 kunnen uitkiezen. Ze zijn te gek!

Veel shopplezier 😉

 

Liefs,

Hanneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *