Persoonlijk: 20 feitjes over mij

Feitjes over andere bloggers, ik vind dat altijd zó leuk om te lezen. Dat leek mij ook een leuk idee! Daarom heb ik een eerste lijstje gemaakt voor je waarmee je mij wat beter leert kennen. Twintig feitjes die écht bij mij passen. Wel even in tweeën gehakt, dat leest wat lekkerder.

Komt ie!


De eerste 10 feitjes

 1. Als ik aan het eten ben móét ik ergens naar kijken. Dus ik heb eten, ga zitten, zet wat aan en als mijn eten op is dan hoef ik niet meer per se te kijken. Dan ga ik liever verder aan m’n blog ofzo.
 2. Mijn Guilty Pleasure is Hollands next top model. Ik kijk nooit meer tv, mijn tv is niet eens meer aangesloten, maar Hollands next top model is het enige programma dat ik online terug kijk. Het is nooit mijn ambitie geweest om model te worden (daar ben ik ook echt veel te klein voor) maar zien hoe anderen modelleren, vind ik dan wel weer heel leuk.
 3. Ik ben áltijd bezig met mijn interieur. Het is nooit ‘af’. Aan de ene kant leuk, het houdt me lekker bezig. Maar aan de andere kant ook zeer frustrerend want het is nooit goed genoeg…
 4. Ik heb veel slaap nodig. Ik kan echt niet tegen weinig slaap. Vroeger wel, tegenwoordig niet meer.
 5. Nog steeds kan ik niet met 10 vingers typen. Ik gebruik er altijd 4, max.
 6. Muziek vind ik fijn, maar overdag werk ik het liefst in totale stilte.
 7. Me afzonderen vind ik enorm lastig. Ik ben snel overprikkeld en laat me ook snel prikkelen.
 8. Water drinken vind ik het lekkerst uit een flesje. Uit een glas drinken is het gewoon echt niet…
 9. Al járen dacht ik eraan om een blog op te starten. En het is er nu pas van gekomen… oepsie
 10. Mijn lievelingssnoep zijn toch wel spekjes en marshmallows. Echte marshmallows bedoel ik dan, met zo’n kruimige binnenkant. (WAAR koop ik die nog??)

Nog eens 10 feitjes

 1. Ik houd sowieso wel van snoepen, ben een echte zoetekauw.
 2. Ik kan me er heel erg aan storen als mijn nagels niet verzorgd zijn.
 3. Thuis heb ik geen bad, dus als ik ergens ben waar een bad is, moét ik erin. Om er vervolgens achter te komen dat ik vaak van de warmte niet helemaal lekker word.
 4. Als ik een relatie heb, wil ik zo veel mogelijk knuffelen. Verder heb ik niet vaak behoefte aan een knuffel (niet van iedereen bedoel ik dan), maar een hand op mijn schouder of een aai door m’n haar vind ik heel fijn. Maakt niet veel uit van wie, kan van een vriendin zijn maar ook bijvoorbeeld een therapeute.
 5. Ik ben enorm hooggevoelig. Vaak voel ik energieën aan en als ik in een drukke ruimte ben word ik vaak ook ‘leeggezogen’. Niet altijd makkelijk om daarmee om te gaan.
 6. Als er niet opgeruimd is en er overal spullen om me heen liggen, irriteert dat me enorm. Maar ik heb ook weer niet altijd zin om het meteen op te ruimen. Als ik het wel doe, voel ik me zo veel beter.
 7. Simpele klusjes die moeten gebeuren kan ik heel lang uitstellen zodat ik er de hele dag tegen aan loop te hikken. Zoals boodschappen. Als het dan gedaan is, denk ik: de volgende keer doe ik het meteen! En vervolgens doe ik dat dan weer niet. Wat is dat?
 8. Als ik de keuze heb tussen een lift en een trap, kies ik altijd de trap. Ben niet zo’n fan van liften. Maar als er een roltrap is en een gewone trap, kies ik alsnog vaak de gewone trap. Onder het mom ‘beweging is altijd goed’
 9. Ik ben KLEIN. Als in, echt klein. Ik ben maar 1,57, mini mensje alert hier.
 10. Lippenstift, ik ga zonder niet de deur uit. Oké overdreven, maar ik ben echt gek op lippenstift. Liefst heb ik het de hele dag op, het maakt mijn gezicht sprekender, vind ik.

 

Herken je dingen?

XXX.

 

12 thoughts on “Persoonlijk: 20 feitjes over mij

 1. Leuk stukje! TV kijken doe ik ook bijna nooit meer, alleen voetbal en soms wat praatprogramma’s. HSP is ook interessant. Zoek maar eens op YouTube, Indigo child of Indigo op. Denk dat je veel herkent.

 2. Leuk om te lezen. Ik ben zelf ook een enorme zoetekauw. Boodschappen doe ik dan weer het liefst meteen in de ochtend. Meestal als ik de oudste naar school heb gebracht. Gewoon hup door. Ik ben dan ook op de helft van de weg maar de supermarkt. Vond het zonde dan eerst naar huis te gaan, terug voor boodschappen en dan weer een keer om de oudste op te halen. Liever lui dan moe haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *