SININ

Op reis met de SININ koffer

Als ik een korte trip maak, neem ik het liefst alleen handbagage mee. In een vliegtuig, in de auto, of eventueel op de scooter als het echt heel dichtbij is: een handbagage koffertje is áltijd goed! Sinds kort heb ik de SININ No.4 koffer in huis, in de kleur petrol. Wat een ontzettend fijn ding en wat heeft ie een leuke kleur!

SININ


De SININ koffer

De SININ koffer is een kleine koffer, gemaakt van sterk geweven polyester. Hij heeft een hoogte van 55 cm en dat betekent dat ie aan de richtlijnen van een handbagage formaat doet. Handig! Onder de koffer zitten 4 wieltjes die gemakkelijk rollen, zodat je ‘m ook voor je uit kunt rollen.

Wat ik ook heel prettig vind, is hoe het koffertje is vormgegeven. Voorheen had ik een hardschalige koffer, deze koffer is zacht en heeft meerdere voorvakken. Echt heel fijn! Ook hoef je niet nog speciaal een slotje te kopen; deze koffer heeft een cijferslot waarmee je je bagage veilig afsluit. Je stelt de code makkelijk zelf in, klemt de ritssluitingen in het slot en daarna gooi je de cijfers door elkaar zodat alleen jij ‘m open kunt maken.

De kleur

Heb ik al gezegd dat ik de kleur fantastisch vind? Hij is petrol blauw, ik heb geprobeerd de kleur zo goed mogelijk op de foto te krijgen. Prachtig vind ik ‘m! De kleur maakt het koffertje erg sjiek, vind ik.

SININ  SININ

 

Wat neem ik allemaal mee in mijn handbagage als ik ga vliegen?

Naast je paspoort en boarding pass, zijn er nog wel een aantal andere dingen die handig zijn om mee te nemen.

Dit neem ik mee:

 1. Een flesje water (die je natuurlijk ná de douane koopt)
 2. Een moisturizer, fijn voor je huid die in een vliegtuig erg droog wordt
 3. Ik heb veel last van mijn oren tijdens het dalen, mijn oren kunnen echt veel pijn als ik geen oordopjes in heb. Daarom neem ik ze áltijd mee!
 4. Ik ga sowieso nooit de deur uit zonder.
 5. Ik kan niet zo scherp in de verte kijken, dus mocht ik een film willen meekijken of een mini schermpje, dan zet ik mijn bril op.
 6. Paracetamol
 7. Tampons (het is me een keer overkomen dat ik niks bij me had en ze wel nodig had… was niet zo fijn)
 8. Een warme trui en sokken (het kan altijd zo fris worden in een vliegtuig!)
 9. Ik neem echt altijd wat te snoepen mee.
 10. KLEDING, uiteraard. Maar dat lijkt me logisch 😉
 11. Dat is er eentje die ik zelf nog wel eens kan vergeten, maar het is zooo prettig. Even lekker alles laten voor wat het is en je ogen dicht doen.

 

SININ  SININ

 


De SININ koffer is lekker budget-proof, om precies te zijn €39,99, en is exclusief te koop bij Coolblue

Ben je nieuwsgierig geworden naar de koffer? Dan kun je ‘m HIER shoppen!

Ik kan in ieder geval niet wachten om met deze koffer op reis te gaan!

Liefs,

Hanneke

Advertisement

11 thoughts on “Op reis met de SININ koffer

 1. Ziet eruit als een mooie budget proof koffer. Zelf hou ik meer van de koffers met een harde buitenkant, dat is gewoon een persoonlijke voorkeur. Het kleurtje vind ik dan wel weer heel leuk!

 2. Jammer dat je de prijs niet noemt in je artikel, want het is zeker een leuke koffer! Moooooooi die kleur, en fijn dat hij binnen de afmetingen van handbagage mag 😀

 3. Hij is echt heel leuk en de kleur is inderdaad tof! Die pik je er zo uit op de bagageband. Al bedenk ik me nu dat deze het ruim waarschijnlijk niet snel gaat zien als handbagage, whaha. Lekker slim van me!

 4. Handig. Ik heb een oudje die ik gebruik als handbagage, maar op verdere reizen heb ik nog steeds mijn oldskool jumbo hardshell koffer van Samsonite. Heb ik al járen en kan ontzettend veel in. Enige nadeel: ongevuld weegt hij al 5 kilo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *