bloghop

NIEUWJAAR BLOGHOP WINACTIE! Doe je mee?

De Nieuwjaar Bloghop. Het nieuwe jaar is begonnen en om dat te vieren houden ik en 34 andere bloggers een week vól met winacties. Iedere dag vijf verschillende giveaways. Vandaag ben ik aan de beurt. Wil je weten wat je kunt winnen? Lees dan vooral verder! Ik laat je zien wat je kunt winnen en hoe je kans maakt op deze toffe prijs. 


 

Wat is een bloghop?

Dat je deze vraag hebt, snap ik. Zelf wist ik eerst ook niet waar ik aan begonnen was. Gelukkig is het heel simpel om uit te leggen én heel leuk. Met een bloghop organiseer je samen met andere bloggers winacties, waarmee bloggers de lezers naar verschillende websites laten ‘hoppen’. Samen met 34 andere bloggers geven we in 1 week tijd een heleboel leuke prijzen weg. Om ook de winacties van mijn collega bloggers publiciteit te geven, linken we naar elkaar door. Zo ben jij direct op de hoogte van alle giveaways. En je komt nog eens blogs tegen die je anders niet tegen zou komen. Leuk toch?

 

Mijn give away

bloghop

 

Mijn prijs bestaat uit vier heel leuke producten. Make-up kunnen we nooit genoeg hebben, toch? Even de producten onder elkaar:

 • Essence Metal Shock 03 – Ace of hearts

bloghop

 

 • Essence Prismatic Rainbow glow highlighter

bloghop

 

 • Miss Sporty Et Voilà Classic Nudes French Manicure

bloghop

 

 • Dr Hauschka Lip Gloss 06

bloghop

 

Jaaaa, hoe maak ik kans?!

Heel simpel!

1. Volg mijn Instagram account: https://www.instagram.com/hanneke_johanna/

2. Like de winactie foto op mijn instagram account

3. Tag een vriendin in een reactie onder de giveaway foto

 

De winactie loopt tot 14 januari 23.59 uur. De winnaar of winnares maak ik zo snel mogelijk bekend door je te taggen onder de winacie op Instagram. Ook krijg je een persoonlijk berichtje, houd je berichten in de gaten dus! Mocht het nou zo zijn dat degene die de prijs wint niet binnen 48 uur reageert, dan loot ik opnieuw. De giveaway gaat er sowieso uit.


Bedankje en shoutout….

… naar de twee meiden die deze bloghop hebben georganiseerd. Tessa en Céline, BEDANKT voor jullie moeite! (Kijk ook even op hun site, deze twee dames hebben héél leuke artikelen).

Heb je nog niet genoeg aan deze giveaway? Kijk dan even op het profiel van Mommy StoriesOok zij geeft iets heel leuks weg. Morgen is Patricia van hello geeky world aan de beurt!

Hop hop!

Liefs,

Hanneke

 

52 thoughts on “NIEUWJAAR BLOGHOP WINACTIE! Doe je mee?

 1. De beste wensen!
  Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie.
  Fijn pakket met mooie producten.
  Alles heb ik gedaan wat nodig is.

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Em: dots_223@hotmail.com

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Xoxo

 2. Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Wat een bijzonder pakketje, hier maak ik dus graag kans op, vooral de lipstick zal m’n favoriet worden en de highlighter is eigenlijk te mooi om te gebruiken hihi.

 3. Allereerst de beste wensen voor 2018! Ik doe heel graag mee aan deze leuke winactie! Mijn instagramnaam is mirremeid. Heel veel succes!

 4. Ik doe heel erg graag mee! #LOVE #IT ik weet zeker dat ze de meiden ook meedoen. Ik doe graag mee op Intagram en Facenook. Ik vind dit een super leuke actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *