mjs bags perfume

Nieuw: MJS Bags Perfume! Parfum speciaal voor je tas of koffer

Maak kennis met MJS Bags Perfume: parfum voor tassen en koffers! 

Ik heb iets heel leuks en unieks met jullie te delen! Via een oproepje waar bloggers gevraagd werden om een nieuw product uit te testen, kwam ik bij dit super leuke, unieke product. Het gaat om twee parfums die je kunt sprayen in je koffers en tassen. De eigenaresse Engelina Hummel stuurde mij de twee geurtjes toe die in haar assortiment zitten. Allebei vind ik ze lekker, maar ik heb toch een persoonlijk favoriet!


MJS Bags Perfume

mjs bags perfume

Lekkere luchtjes hebben we overal voor: voor ons lichaam, voor in de linnenkast, voor in huis, voor onder de douche. Dus waarom niet voor onze tassen die we vaak dagelijks met ons mee dragen? Of onze koffers?

Tassen brengen altijd geurtjes met zich mee door de producten die je in je tas meedraagt. Je sporttas, bijvoorbeeld. Vaak laat je die sportkleding nét wat te lang in je tas liggen en krijg je een wat muffige geur. Niet echt heel aantrekkelijk. Of wat dacht je van je koffers die vaak tijden op zolder of in de kast staan, omdat je niet zo vaak op vakantie gaat? Deze kunnen ook een wat bedompte geur krijgen. Hoe fijn is het wanneer tassen en koffers lekker fris ruiken?

Het merk staat voor:

  • Speciaal geselecteerde ingrediënten van Hollandse bodem
  • De parfum is geschikt voor alle tassen en koffers
  • Alles wordt verpakt met veel zorg en liefde

MJS Bags Perfume heeft een speciaal ‘tassen parfum’ om je tassen en koffers heerlijk te laten ruiken. De parfum vlekt niet (heel belangrijk!) en geeft dagenlang een aangename, niet overheersende geur.MJS Bags Perfume: twee geurtjes

MJS Bags komt in twee geuren:

  • I Care
  • Wings

I Care: 

mjs bags perfume

Dit is een warme combinatie van verse bloemen, gouden perzik, sensuele kasjmier muskus en zachte vanille. De geur is zacht, warm en aangenaam. Zelf vind ik dit luchtje heel ‘vertrouwd’ ruiken, een geur die je graag om je heen hebt de hele dag. Niet te overheersend, maar juist heel zacht, vrouwelijk en sensueel.

Wings:

mjs bags perfume

Wings is wat frisser dan I Care, maar tegelijkertijd zacht aangenaam. Dit is een mix van goudsbloem, fresia, bessen, pioenroos, lelie en vanille. Ook deze geur is niet te overheersend en erg lekker. Ik zou deze wat meer ‘zomers’ noemen, in tegenstelling tot de I Care die wat meer past bij het herfst/winter seizoen.Favoriete geur?

Dat is voor mij absoluut I Care. Ik vind deze geur echt ontzettend lekker. Bloemige geuren hebben nooit zo mijn voorkeur, ik ga graag voor de wat warmere, houtachtige geuren met vanille, musk en nootmuskaat. Ik vind het luchtje echt heerlijk en ga ‘m zéker gebruiken!

De geurtjes zijn €19,95 per stuk en zijn verkrijgbaar op de website van MJS Bags Perfume

Ben jij bekend met tassenparfum? Wil je het zelf ook proberen?

XXX.

38 thoughts on “Nieuw: MJS Bags Perfume! Parfum speciaal voor je tas of koffer

  1. Heel erg leuk concept en waarom ook niet. Handig dat het bestaat, hoef ik niet meer mijn dure parfums daaraan te besteden hihi. Ik had het al eerder voorbij zien komen. Leuke review heb je erover geschreven.

  2. Ik had er nog niet eerder van gehoord (maar inderdaad de oproep gezien). Ideaal voor een sporttas. Maakt het overigens geen vlekken op stof (binnenkant van luxere tassen bedoel ik)? Goed idee.

    1. Ja, die is écht heel lekker. En dat zeg ik niet alleen omdat ik een goed woordje wilde doen voor de eigenaresse haha, mijn mening is echt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *