hema

Hema review: swatches van de long lasting nailpolish

Hema heeft echt de fijnste nagellak. De kleuren van de long lasting nailpolish zijn mooi, dekken goed, drogen snel en blijven ook lang mooi op je nagels. Ik wilde wat nieuwe ‘winterse’ kleurtjes hebben en besloot daarom om er 4 mee te nemen.

Na het uitzoeken van mijn nagellakjes, had ik nog maar weinig over. Qua leuke winterkleuren zat er vrijwel niets meer tussen! Daarom heb ik een aantal lakjes bij Hema gekocht, aangezien ze heel goed te betalen zijn en ik er altijd positieve geluiden over hoor. Deze vier kleurtjes heb ik gekocht!


Gek ben ik op winterkleuren!

Warme of koele kleuren vind ik allebei mooi, al vind ik op mijn nagels koele kleuren toch het leukst. De laatste tijd zijn mijn nagels sterk en behoorlijk lang, iets waar ik zeer blij mee ben. Maar, als er dan eentje afbreekt, dan moet de rest ook korter. Ik vind het zo niet mooi als 1 nagel korter is dan de rest..

Bij Hema koop ik eigenlijk altijd mijn nagellak. Ook make up wil ik er nog wel eens kopen. Op internet vind je veel reviews van de lakjes van Hema, maar wat mij betreft kunnen nagellak swatches áltijd!

Over HEMA Long Lasting Nagellak

Sterke nagellak die dankzij een krachtige formule langer blijft zitten, een verbeterde kleurintensiteit heeft en extra glanst. Ook heeft deze nagellak een breder kwastje waardoor hij makkelijk aan te brengen is.

Minder gevoelig voor beschadigingen
Gebruik 2 lagen voor optimaal resultaat

Deze vier exemplaren heb ik gekocht en ben er heel blij mee. Hema heeft er ook voor gekozen om de lakken een naam te geven. Super leuk! De kwastjes zijn redelijk plat en rond en dat lakt erg fijn.

Cool off umber: Een diepe bordeauxrode kleur met een koele ondertoon

 

Hold the dike: een grijze nagellak met een koele ondertoon

 

Cool coffee: een taupe achtig kleurtje die neigt naar een warme ondertoon

hema hema

Chocolate sprinkles: een diep bruine kleur met warme ondertoon

hema hema


Mijn favoriet

Dat is op dit moment de laatste, chocolate sprinkles! De diepbruine kleur past goed bij dit seizoen en staat ook mooi bij mijn huidskleur. Ook is de kleur zeer makkelijk te combineren.

Welk kleurtje vind jij het leukst?

XXX.

40 thoughts on “Hema review: swatches van de long lasting nailpolish

 1. Ik vind deze kleuren allemaal mooi, maar vooral die grijze. Wauw!
  Fijn om te lezen dat nagellak van Hema zo goed bevalt. Ik ben persoonlijk niet zo’n dan van de Hema make up (met name niet van de lipstick), maar nagellak had ik er nog nooit gekocht. Toch maar eens gaan kijken of ze hier die grijze nog hebben.

 2. jaaaa ik ben fan naja verslaafd bijna aan de Hema.
  ik heb meerder kleuren die jij ook hebt.
  Als me nagels niet meer zo mooi zijn van de salon dan gooi ik er vaak een kleur van de Hema overheen.

 3. Ik vind alle vier de kleuren super mooi en zou ik ook dragen! De rode en grijze kleur heb ik hier ook. Dat het langer blijft zitten is ideaal, want daar heb ik nog wel eens problemen mee

 4. Cool Uff Umber en Cool Coffee! Ze staan je allemaal prachtig overigens, je hebt er ook de nagels voor. Heel mooi. Ik ben nu juist dus in de ‘Big10free’ fase beland dus ik spaar voor die lakjes (kosten wel wat meer, 15 euro) maar ik kan mij helemaal voorstellen dat anderen dat niet doen. Ze staan je hartstikke mooi!

 5. Hoewel ik heel veel kleuren nagellak in mijn kast heb liggen neig ik toch altijd naar rood. Dat blijft een klassieke kleur die toch bijna overal bijpast. Ik vind die herfstige bordeaux tint die je hebt getest dan ook echt heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *