Florentina Dutch Design: authentieke kleding van fashionfanaat Fleur

Een poosje geleden mocht ik een samenwerking aangaan met Fleur. Fleur is een 21-jarige fashionista die haar eigen fashionlabel heeft opgericht: Florentina Dutch Design. Fleur geeft jou graag een andere kijk op mode en een nieuwe, eigen stijl creëren. Dat is haar heel goed gelukt!


Florentina Dutch Design

De kleding die Fleur op haar website verkoopt is eigentijds en authentiek. Met name de t-shirts, die allemaal zelf ontworpen zijn, scoren hoog in de verkoop. Deze t-shirts met bijpassende sjaaltjes zijn makkelijk te combineren en zijn uniek. Deze zul je dus niet terugvinden bij andere modezaakjes of webshops.

Buiten deze eigen t-shirtenlijn verkoopt Florentina Dutch Design wij ook andere kledingstukken, sieraden en tassen.

Deze producten worden met zorg en liefde geselecteerd, om vervolgens aan jou te verkopen. Al deze producten sluiten aan bij de nieuwste modetrends en zijn niet ”gewoontjes”, zoals Florentina Dutch Design zelf aangeeft. De webshop wordt regelmatig aangevuld met de allerleukste fashion-items.

Persoonlijkheid

Florentina Dutch Design vindt de persoonlijkheid achter de webshop erg belangrijk! Daarom is er voor een persoonlijke benadering gekozen en een persoonlijke touch bij onze pakketjes. Wanneer je jouw favoriete fashion-item bij bestelt, heb je deze binnen 1 à 2 dagen binnen. (Behalve in mijn geval omdat mijn pakketje zoek geraakt was, maar dat is de fout van de postbezorger 😉 ). Ook wanneer je Fleur en haar team benadert via Social Media of via de email (info@florentinadutchdesign.nl), kun je een snelle reactie van verwachten.

T-shirts met sjaaltjes

Ik mocht de t-shirts met bijpassende sjaaltjes ontvangen, in het rood en in het zwart. De kleding voelt fijn aan, is van uitstekende materiaal en heeft een fijne pasvorm.

 

* Fleur t-shirt black *

T-shirt met bijpassend sjaaltje

Samenstelling: 100% katoen

Model draagt maat M

florentina dutch design

 

* Famke t-shirt red * 

T-shirt met bijpassend sjaaltje

Samenstelling: 100% katoen

Model draagt maat M

 

florentina dutch design florentina dutch design

 

* Dania Sweat Black *

Zwarte sweater met tekst ‘Bad girls club’

Ons model draagt maat S/M

Samenstelling: 60% polyester 35% katoen 5% elastan

florentina dutch design

 

Mijn eigen foto’s

 

florentina dutch design

florentina dutch design

florentina dutch design


 

Ik vind de kleding ontzettend leuk en ben er zeer blij mee! Shop deze items en nog veel meer op Florentina Dutch Design!

 

XXX.

20 thoughts on “Florentina Dutch Design: authentieke kleding van fashionfanaat Fleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *