Chibuntu: gepersonaliseerd armbandje voor en door jou

Een tijdje geleden ben ik een heel leuke samenwerking met Chibuntu aangegaan. Chibuntu verkoopt de meest toffe hand made armbanden voor hem en haar, met daarop een quote/woord die jij zélf uitkiest. De armbandjes zijn gemaakt van echt zilver en zijn stuk voor stuk uniek, geen enkel armbandje is hetzelfde. Ze worden allemaal met de hand gemaakt met veel liefde en toewijding.

Een minimalistisch armbandje, gepersonaliseerd en aangepast door en voor jou.


No one is you and that is your power

Dé quote die bij mij het best past op het moment – en die je ook kunt zien op mijn site – is ‘No one is you, and that is your power’. We leven in een wereld waarin we onszelf constant met anderen aan het vergelijken zijn. Zij is mooier, hij is knapper, zij is meer getalenteerd dan ik, hij heeft meer succes…. We vergeten hierbij hoe ontzettend belangrijk het is om bij jezelf te blijven en om blij te zien met wie en hoe je bent.

Hand made en echt zilver

Wat ik super mooi vind, is dat het armbandje minimalistisch is én dus een eigen boodschap heeft. Je kunt de armband laten maken met elk woord of woorden naar keuze en er zijn verschillende kleuren bandjes. Leuk, voor de afwisseling :). Het materiaal waar mee gewerkt wordt is 925 Sterling Silver. Het verkleurt dus niet, je hoeft ‘m niet af te doen als je gaat douchen. En, het armbandje laat zich heel makkelijk combineren met andere sieraden.

Chibuntu wilt graag ‘the message behind’ overdragen. Motivate yourself and inspire others. Hier sta ik volledig achter! Ik vind het een fantastisch concept, dat je je eigen inspiratie kunt stoppen in een bandje dat volledig naar jouw wens is. Heb je een favoriete quote? Wil je jezelf elke dag herinneren aan die zin? Vereeuwig deze dan en draag ‘m om je pols, zodat je er elke dag naar kunt kijken.

Je eigen initialen

Nog een leuk ideetje: je kunt ook jouw initialen samen met die van je partner laten drukken. Dit heb ik zelf gedaan en als cadeau gegeven op Valentijnsdag. Mijn vriend was er súper blij mee en doet deze niet meer af.

chibuntu

chibuntu

 

Wees creatief, je kunt van alles laten maken. Het enige is dat het moet passen qua karakters: maximaal 7 karakters boven, en maximaal 7 karakters onder. De bandjes die ik heb zijn zwart, maar komen ook in het donkerblauw, lichtblauw, donkerroze en licht roze. Voor ieder wat wils!

 

Korrrrting!

Wil je ook zo’n mega leuke Chibuntu armband bestellen? Dat kan! Met de code HANNEKE krijg je 20% korting op je bestelling <3

Bestellen doe je op de website: https://www.chibuntu.com/


 

Ga jij er eentje bestellen? Let me know wat je erop wilt hebben, vind ik leuk!

Liefs,

Hanneke

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *