Bluem tandpasta

Een goede gezondheid begint in je mond? Bluem tandpasta review!

Tandpasta. Eigenlijk kocht ik altijd de goedkoopste, of eentje die in de aanbieding is. Zolang de pasta maar lekker fris smaakt, vond ik het prima.

Op een gegeven moment had ik continue last van gescheurde mondhoeken. Waar die vandaan kwamen begreep ik niet. Talloze dingen heb ik geprobeerd om ervan af te komen, waaronder vitamine supplementen, want misschien kwam ik wel flink vitamine B12 tekort. Ook heb ik verschillende lippenbalsems geprobeerd, wie weet lag daar de boosdoener van de scheurtjes in mijn mond. Ook dat zette geen zoden aan de dijk.

Is het dan een koortslip? Nee, dat ziet er toch anders uit. Na lang nadenken ben ik eens naar mijn tandpasta gaan kijken. Op internet vond ik dat schadelijke ingredienten in pasta’s, problemen kunnen geven aan de mond. Daarbij zag ik ook gelijk een tandpasta die wél helemaal goed voor je mond is. Dit is de tandpasta van BlueM. Echt in aanmerking met dit merk kwam ik op een beurs. Ik kreeg een proefpakketje mee en was al snel verkocht. Want: géén gescheurde mondhoeken meer!

tandpasta

BlueM

BlueM gelooft dat gezondheid in je mond begint. Zo staan je tanden en kiezen in verbinding met al je organen en neem je via je tong het snelst (voedings)stoffen op. BlueM tandpasta helpt bij talloze problemen, zoals aften, padadontitis en ontstoken implantaten. Nou heb ik geen last van deze kwalen, maar die gescheurde mondhoeken waren absoluut geen pretje. Sinds ik deze tandpasta gebruik heb ik hier GEEN last meer van! Hoe kan dat nou, vraag je? Ja, dat vroeg ik mezelf dus ook af. Het verlossende antwoord: de BlueM formule geeft geleidelijk zuurstof af in de mond. Zuurstof speelt een heel belangrijke rol bij wondgenezing. Aha! Problem solved, dus!

Over het gebruik van fluoride in tandpasta is men het nog niet eens. Voor mezelf heb ik besloten dat ik liever geen fluoride binnen krijg. Daarom gebruik ik zelf deze variant.

Conclusie?

Voor mij geen andere tandpasta meer! Ik vind de smaak en de textuur heel erg lekker, ook niet geheel onbelangrijk. Mijn mond vindt deze tandpasta heerlijk en is er blij mee, dus ik ook! De verpakking vind ik strak, simpel en daarom erg mooi. Wat ik ook erg leuk vind, is dat BlueM niet alleen tandpasta heeft, maar producten voor een algehele mondverzorging. Ook voor mensen met een Invisalign beugel is bijvoorbeeld gedacht. En laat ik nou zeer geïnteresseerd zijn in de Invisalign beugel… Daarover later meer!

Wil je meer weten, neem dan even een kijkje op de site van Bluem.

XXX.

 

 

 

27 thoughts on “Een goede gezondheid begint in je mond? Bluem tandpasta review!

    1. Fluoride schijnt niet zo goed te zijn voor je gezondheid. Nou zijn de meningen daarover verdeeld, maar ik merk dat ik het niet per se nodig heb, de fluor. Dus dan liever niet 😉

  1. Sinds ik me een ongans betaalde aan een paradontoloog ben ik ook veel meer gaan kijken naar goede tandpasta en tandenborstels, dit is zo belangrijk voor een gezond gebit en gezonde mond. Dit merk ken ik trouwens nog niet.

  2. Interessant. Ik weet niet goed wat ik moet vinden van de fluoride-discussie, want daar weet ik gewoon te weinig van af. Maar ben wel geïnteresseerd in tandpasta’s die zo min mogelijk toevoegingen bevatten. Zou zoiets ook wel willen proberen.

    1. Ik ook niet. Zoals altijd zitten er twee kanten aan een verhaal. Ga me er verder ook niet in verdiepen haha.. Aanrader, deze tandpasta!

  3. Ik koop wel altijd hetzelfde merk tandpasta en vooral in de aanbieding. Niet geweten dat tandpasta zoveel verschil kan uitmaken. Ik ben best nieuwsgierig geworden naar deze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *