BLOOMR

BlOOMR: je tanden weer wit op een geheel natuurlijke wijze

BLOOMR heeft bij mij een prominent plekje in m’n badkamer. Mijn tanden zijn redelijk wit, tanden bleken bij een kliniek heb ik nooit gedaan, wel heb ik eens van die strips op mijn tanden gehad. Toch weerhoudt de agressieve formule van veel bleekproducten me om deze te gebruiken. Vandaar dat ik zéér blij werd van BLOOMR: een gitzwart poeder dat mijn tanden reinigt én witter maakt op een geheel natuurlijke manier. Yay!

De natuurlijke teeth whitener van BLOOMR, op basis van 100% pure Coconut Charcoal van biologisch geteelde kokosnoten, probeerde ik maar al te graag uit.

BLOOMR


Zwart poeder

Mijn tandglazuur tast ik liever niet aan, ik gebruik liever geen producten die agressief zijn. Met BLOOMR weet je zeker dat het spul zeer fijn is voor je mond. Je doopt je tandenborstel in het zwarte poeder en daarmee poets je je tanden. Je mag het elke dag gebruiken en met de inhoud van 1 potje kun je zo’n 150 keer je tanden poetsen.

BLOOMR

Vertel eens wat meer?

Het poeder is gitzwart en ruikt eigenlijk nergens naar. De structuur vind ik niet per se fijn. Het is niet dat je wat merkt van een raar smaakje, maar het houtskool poetst wat vreemd en zo’n zwarte mond ziet er natuurlijk best raar uit. Het is wat oppassen met het gebruik ervan ook, álles wordt zwart. En eenmaal op je kleren gaat het er niet makkelijk uit. Ik poets daarom onder de douche, dan kan het allemaal lekker meteen weg spoelen.

BLOOMR BLOOMR

Het resultaat?

Na een paar dagen poetsen zag ik al verschil! Ik heb oprecht wittere tanden en ze voelen ook heel erg schoon aan. Ik poets elke dag met mijn Bluem tandpasta, en daarna nog ongeveer twee minuutjes met BLOOMR. Deze combinatie van producten vindt mijn mond érg fijn! Ik ben heel, heel tevreden over dit product. Wat mij betreft werkt het beter dan allerlei andere whitening producten!

Ik heb niet een heel goede voor foto, maar heb wel twee foto’s gevonden waarop je het verschil een beetje ziet:

Voor – Na

  

Wat kost dat en waar koop ik het?

Een potje van 50 ml kost €39,95 en daarmee kan je 150 keer je tanden poetsen. Geloof me: dat is veel! Ook kun je er een speciale tandenborstel bij kopen, die ik zelf erg prettig vind.

Je vindt de producten op de site van BLOOMR.

https://www.bloomrstore.nl/


 

Ben je ook benieuwd naar dit product? Ga je het zelf gebruiken?

XXX.

45 thoughts on “BlOOMR: je tanden weer wit op een geheel natuurlijke wijze

  1. Apart hoor, ik weet niet of ik het zou durven haha, het lijkt me ook heel raar aanvoelen, maar als het werkt, kan ik me voorstellen dat men het echt wel proberen wil.

    1. Die heb ik geprobeerd te maken, maar je zag het verschil niet goed genoeg op foto’s. In het echt wel!
      Ga ze nog wel toevoegen, goed idee 🙂

  2. Hmmmm. Ik weet het niet. Ik ben heel zuinig op mijn tanden en ik heb waanzinnig goed glazuur (en een goed gebit. Nog geen gaatjes en twee vullingen door de …-schooltandarts van vroeger). Enige nadeel van sterke tanden is veel speeksel en dus wat gelere tanden. Bleken zou ik sowieso niet doen denk ik. Dit vind ik ook wat spannend (en prijzig).

  3. Het lijkt me zelf niet erg fijn, maar zou het best wel een keer willen testen. Je kan ook echt verschil zien op de voor- en na foto’s. Alleen voor dat geld zou ik het niet zo snel kopen.

  4. Whaaa ik zit al een tijdje te twijfelen maar misschien moet ik het maar gewoon doen! Het lijkt me zo apart en een beetje eng, maar ik hoof zoveel positieve verhalen en ook bij jou weer. Je ziet wel degelijk echt verschil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *